Resurse

Ce cauti pe Jobes.ro?

Candidati? Nu o sa ii gasesti aici. De regula acestia isi desfasoara activitatile zilnice ale unui om normal. Poti posta un anunt si posibil ca acestia sa il vada – exista sanse mari ca acest lucru chiar sa se intample.

CVul perfect? Sansele nu sunt rezultate.

Vizibilitate? Sigur! Un profil de companie complet iti va aduce un plus de vizibilitate si chiar vei face si putin brand awareness prin acest site. Oferim cateva optiuni in acest sens. Vezi? Este important sa pui un logo, un text micut sa stim cine esti si desigur – ceva anunturi.

Minuni? Nimic fara munca! Credem cu tarie in munca.

Sau vrei omul potrivit la timpul potrivit la locul potrivit? Complicat, huh? Eventual si fara sa muncesti pentru asta.

DA! Esti pe site-ul potrivit cu omul potrivit si la timpul potrivit. Vrem sa te cunoastem, vrem sa iti cunoastem profilul si nevoile. We will make it happen.

Sa pui un anunt, doua e gratis – absolut. Asa ne-am dorit noi, sa facem o schimbare pentru angajatori, noi fiind la randul nostru angajatori. Dar tu daca vrei o schimbare – alege un pachet Featured  – noi ne angajam sa ducem jobul tau la cateva mii de oameni si vom targeta strict conform nevoilor tale. Garantam vizualizari la timpul potrivit la omul potrivit.

Cum?

Reteta Homemade Jobes.ro.

Munca, de la necesitate la dezvoltare personala!

Anul 2017 a fost primit de tinerii absolventi, atat ai studiilor preuniversitare, cat si universitare, ca un imbold, o oportunitate de a porni la drum cu fortele proprii. Desi necesitatea este ,,indemnul’’ angajarii, aceasta poate fi si constructiva. Viitorul angajat trebuie sa aiba in vedere cateva aspecte pentru a ajunge sa considere munca o dezvoltare personala, dar si interpersonala. OPORTUNITATEA.

De ce jobes?

In Romania, numarul estimat al somerilor este de 488 de mii de oameni cu varste cuprinse intre 16 si 74 de ani, deci sub media Uniunii Europene. Jobes.ro este infiintat in acest an de o echipa tanara, dinamica, ce a avut ca scop diminuarea ratei somajului si cresterea ratei ocuparii locurilor de munca. La ora actuala exista peste 60.000 de

Asa ,,DA’’, asa ,,NU’’ pentru a obtine un job

In zilele noastre, cand vine vorba de un nou loc de munca, majoritatea tinerilor se lovesc de lipsa experientei, pe care marile companii si angajatori o doresc. Insa, nu intotdeauna, aceasta reprezinta singurul aspect pe  care posibilul canditat trebuie sa il aiba in vedere. Un prim aspect, caruia multi dintre posibilii angajati nu ii acorda importanta, este modul in care

Contact

AMHOTECH INC SRL
Bucuresti, Romania
admin@jobes.ro
https://jobes.ro

Social Media

Utile

Termeni și condiții
Acord de confidențialitate
Hartă site
Despre cookies