Resurse

Ce cauti pe Jobes.ro?

Candidati? Nu o sa ii gasesti aici. De regula acestia isi desfasoara activitatile zilnice ale unui om normal. Poti posta un anunt si posibil ca acestia sa il vada – exista sanse mari ca acest lucru chiar sa se intample.

CVul perfect? Sansele nu sunt rezultate.

Vizibilitate? Sigur! Un profil de companie complet iti va aduce un plus de vizibilitate si chiar vei face si putin brand awareness prin acest site. Oferim cateva optiuni in acest sens. Vezi? Este important sa pui un logo, un text micut sa stim cine esti si desigur – ceva anunturi.

Minuni? Nimic fara munca! Credem cu tarie in munca.

Sau vrei omul potrivit la timpul potrivit la locul potrivit? Complicat, huh? Eventual si fara sa muncesti pentru asta.

DA! Esti pe site-ul potrivit cu omul potrivit si la timpul potrivit. Vrem sa te cunoastem, vrem sa iti cunoastem profilul si nevoile. We will make it happen.

Sa pui un anunt, doua e gratis – absolut. Asa ne-am dorit noi, sa facem o schimbare pentru angajatori, noi fiind la randul nostru angajatori. Dar tu daca vrei o schimbare – alege un pachet Featured  – noi ne angajam sa ducem jobul tau la cateva mii de oameni si vom targeta strict conform nevoilor tale. Garantam vizualizari la timpul potrivit la omul potrivit.

Cum?

Reteta Homemade Jobes.ro.

Contact

Fair Impex 3 SRL
Elena Doamna 31 Tecuci Galati
admin@jobes.ro
http://jobes.ro

Utile

Termeni și condiții
Acord de confidențialitate
Hartă site
Despre cookies