Munca, de la necesitate la dezvoltare personala!

Anul 2017 a fost primit de tinerii absolventi, atat ai studiilor preuniversitare, cat si universitare, ca un imbold, o oportunitate de a porni la drum cu fortele proprii. Desi necesitatea este ,,indemnul’’ angajarii, aceasta poate fi si constructiva. Viitorul angajat trebuie sa aiba in vedere cateva aspecte pentru a ajunge sa considere munca o dezvoltare personala, dar si interpersonala.
OPORTUNITATEA. Este adesea confundata cu necesitatea. Aceasta poate reprezenta un imbold pentru tanarul absolvent, initiativa de a colabora si invata, apartinandu-i.
DISPONIBILITATEA, poate fi stabilita de fiecare posibil angajat, in functie de prioritatile acestuia,aceasta fiind divizata in doua tipuri de program, facile acestuia si anume: full time si part time. Acestea ii permit libertatea de a-si aprofunda cunostintele si de a aplica ceea ce acesta cunoaste deja.
COLEGIALITATEA si COOPERAREA. Sunt importanti piloni in orice domeniu de activitate profesionala. Aceastea dezvolta o mai buna comunicare intre angajati, dar si unesc idei care pot fi puse in practica.

Aplicate, aceste aspecte, ajuta posibilul angajat sa lucreze intr-un spatiu armonios, cu un mediu de activitate in conformitate cu asteptarile acestuia.

Contact

AMHOTECH INC SRL
Bucuresti, Romania
admin@jobes.ro
https://jobes.ro

Social Media

Utile

Termeni și condiții
Acord de confidențialitate
Hartă site
Despre cookies