STAER International

(0)
Follow
Something About Company

Companie cu capital integral romanesc, STAER a fost infiintata in anul 1992. Incepand activitatea ca un S.R.L, STAER, devine in timp S.A., fiind cunoscut ca primul producator autohton, privat, de mobila modulara. In prezent STAER detine o unitate proprie de productie in Galati (cu o suprafata de 39.000 mp), o retea de 35 magazine specializate, proprii si partenere, retea in expansiune continua si 213 salariati.

STAER are capacitati proprii de productie a mobilierului dotate cu linii tehnologice performante, ce permit un standard de calitate si performanta la nivelul exigentelor clientilor.
De-a lungul timpului am adaptat produsele de mobilier STAER la cerintele pietei, am promovat programe si produse de mobilier beneficia a unui raport corect calitate/pret.

Incepand din 2008 am extins gama de produse STAER la solutii practice complete de amenajare si mobilare a locuintei. In afara de mobilier am adaugat decoratiuni, finisaje, aparatura electrocasnica destinata bucatariilor si programe de mobilier care permit personalizarea tuturor tipurilor de produse.

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Această companie nu are joburi active

Contact

Fair Impex 3 SRL
Elena Doamna 31 Tecuci Galati
admin@jobes.ro
http://jobes.ro

Utile

Termeni și condiții
Acord de confidențialitate
Hartă site
Despre cookies