STAER International 262 views

STAER International

262 views
Something About Company

Companie cu capital integral romanesc, STAER a fost infiintata in anul 1992. Incepand activitatea ca un S.R.L, STAER, devine in timp S.A., fiind cunoscut ca primul producator autohton, privat, de mobila modulara. In prezent STAER detine o unitate proprie de productie in Galati (cu o suprafata de 39.000 mp), o retea de 35 magazine specializate, proprii si partenere, retea in expansiune continua si 213 salariati.

STAER are capacitati proprii de productie a mobilierului dotate cu linii tehnologice performante, ce permit un standard de calitate si performanta la nivelul exigentelor clientilor.
De-a lungul timpului am adaptat produsele de mobilier STAER la cerintele pietei, am promovat programe si produse de mobilier beneficia a unui raport corect calitate/pret.

Incepand din 2008 am extins gama de produse STAER la solutii practice complete de amenajare si mobilare a locuintei. In afara de mobilier am adaugat decoratiuni, finisaje, aparatura electrocasnica destinata bucatariilor si programe de mobilier care permit personalizarea tuturor tipurilor de produse.

Această companie nu are joburi active

Contact

Fair Impex 3 SRL
Elena Doamna 31 Tecuci Galati
admin@jobes.ro
http://jobes.ro

Utile

Termeni și condiții
Acord de confidențialitate
Hartă site
Despre cookies