SC ACCEPT SRL

(0)
Follow
Something About Company

ACCEPT SRL a fost infiintata in 1991, fiind printre primele companii private romane, activa in domeniul electroenergetic.
Incepand cu 1994 a devenit partener ELECTRICA SA, iar activitatea firmei s-a concentrat exclusiv pe activitati de proiectare, executie si reparatii instalatii si retele electrice.

De asemenea, ACCEPT SRL este una dintre primele companii private romanesti posesoare a unui sistem de management al calitatii certificat (incepand cu 1999).
In anul 2003, ACCEPT SRL era printre primele companii romanesti care participau la proiectul de construire a unui sistem solar pentru resedinte plasate in locuri izolate.

In prezent ACCEPT SRL se afla printre principalele companii private care lucreaza cu Electrica SA, ENEL DISTRIBUTIE SA pentru proiecte de alimentare cu energie electrica, retele electrice de distributie de la 0,4 pana la 110 kV, posturi si statii electrice de transformare.

Astfel dispune de o experienta vasta si personal calificat care poate efectua lucrari de modernizare pentru instalatii existente, cat si lucrari pentru proiecte noi indiferent de complexitatea lor.

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

This company has no active jobs

Contact

AMHOTECH INC SRL
Bucuresti, Romania
admin@jobes.ro
https://jobes.ro

Social Media

Utile

Termeni și condiții
Acord de confidențialitate
Hartă site
Despre cookies